't Is in de mei!

Het hele bodemleven barst van krachtige vruchtbaarheid. Nieuw leven barst los, bloemen bloesemen, nectar stroomt en groen is teruggekeerd naar ons land. De zwevertjes zoemen over geurende bloemen. De natuur geeft ons ook talrijke groentes. Wauw, wat een kleuren zo bij elkaar. De lente is volop aanwezig, ook in ons nieuwe menu dat we vanaf woensdag 4 mei serveren. Kom je proeven? We zien je graag! 


Reserveer een tafel

 

Zomernieuws: Popup bij het Griftpark

In de maanden juni, juli en augustus verhuizen we tijdelijk naar onze locatie van Gastmaal Café, tegenover het Griftpark! Groot terras, veel zon, naast Vleck Wijnen. Naast onze eigen wijnkaart kun je elke wijn kiezen uit de wijnkast van Vleck. Meer nieuws volgt gauw. We gaan er een heerlijke zomer van maken!

Reserveer zomerdiner

De Keuken van Gastmaal

Koken op gevoel, hoog op smaak, bijzondere combinaties. Een paar termen die de kookstijl van De Keuken van Gastmaal typeren. Ons team is bevlogen, kritisch en begaan met onze filosofie. We laten ons leiden door wat de natuur ons biedt. Dus één menu, natuurwijn en ingrediënten uit het seizoen. Bovenal hebben we plezier in wat we doen! 

Bekijk het volledige menu


Smaak is essentieel

Bij de Keuken van Gastmaal wordt geproefd tot het gerecht naar ons idee klopt. Lekker is niet goed genoeg, prima is een dooddoener, daar gaan we niet voor.

We willen verrassen en dus heeft elk gerecht diverse bereidingen, een spannend zuurtje of een gepekeld stukje groente. Wij zijn kritisch op onszelf, makkelijk is dat niet altijd, maar we geloven dat je deze aandacht terug proeft op je bord.