Koken op gevoel, hoog op smaak, bijzondere combinaties. Een paar termen die de kookstijl van De Keuken van Gastmaal typeren. Ons team is bevlogen, kritisch en begaan met onze filosofie.

We laten ons leiden door wat de natuur ons biedt. Dus één menu, natuurwijn en ingrediënten uit het seizoen. 
Bovenal hebben we plezier in wat we doen!

Graag tot gauw,

Erik en team De Keuken van Gastmaal

reserveren

 

 

Blijf op de hoogte

Elke maand nieuws in je mailbox.
Over nieuwe gerechten, wijnen, bieren en inspirerende verhalen uit ons restaurant.
Krijg de nieuwsbrief

Smaak is essentieel

Bij de Keuken van Gastmaal wordt geproefd tot het gerecht naar ons idee klopt. Lekker is niet goed genoeg, prima is een dooddoener, daar gaan we niet voor.

We willen verrassen en dus heeft elk gerecht diverse bereidingen, een spannend zuurtje of een gepekeld stukje groente. Wij zijn kritisch op onszelf, makkelijk is dat niet altijd, maar we geloven dat je deze aandacht terug proeft op je bord.