vacature medewerker bediening (2 á 3 dagen in de week)

Zoek je een fijne bijbaan in Utrecht? Sluit je aan bij ons team!

We zoeken iemand in de bediening voor 2 á 3 dagen in de week. Ben je leergierig, enthousiast en liefhebber van eten en wijn? Dan horen we graag van je!

Mail naar info@dekeukenvangastmaal.nl t.a.v. Erik of loop tussen 14:00 en 17:00 even binnen (woensdag t/m zaterdag).

wat bieden wij jou

Je wordt onderdeel van een klein, fijn team. De sfeer in ons restaurant is informeel – onderling en naar de gasten toe. Je draait de avond met 2 mensen in de bediening, en 2 koks. Vooraf kan je aanschuiven voor een lekkere personeelsmaaltijd en na sluit ronden we de avond samen af. Dan proosten we met een goed glas wijn, of een biertje. Geen straf. ;)

salaris

Je verdient een salaris conform de horeca-cao. Bovenop je salaris kun je wekelijks rekenen op goede fooi. Da's mooi meegenomen! 

Ook tof..!

Samen met het team van onze 'zusjes' Gastmaal Café en Wilde Wortels gaan we jaarlijks op pad. Elke keer weer bijzonder. Zo zijn we al 's naar Trier geweest, waar we hebben overnacht in een klooster en een rondleiding op topniveau kregen bij een biologische wijnmaker. En bij een mooi landgoed ergens vlakbij Utrecht, een inspirerende locatie waar veel is losgemaakt.

DE KEUKEN VAN GASTMAAL
IN HET KORT

Alles draait om aandacht in De Keuken van Gastmaal. Aandacht voor product, aandacht voor natuur, aandacht voor elkaar.

Deze aandacht proef je terug op je bord. Gerechten zijn hoog op smaak, bijzondere combinaties. Wij schenken vin nature en biologische wijn. De natuur als leidraad, smaak en liefde voor het vak voorop. Bovenal hebben we plezier in wat we doen!

nu reageren